Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BELEDİYE BAŞKANI ÜLGÜR GÖKHAN'IN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI

Doğumla birlikte geçen zaman; insanları büyütür, yetiştirir ve olgunlaştırır. Bu zaman diliminde edinilen bilgi ve tecrübeler insanın gerçek hazinelerinden biridir. Bu hazineyi anlamlı kılan ise bu bilgi birikiminin paylaşılmasıdır. Zira, zamanın akışı içerisinde bir getiridir yaşlanmak. Önemli olan ruhu dinç ve genç tutabilmek, fikirleri ve deneyimleri aktarabilmektir. Çünkü zamanın kendine kattığı değerlerle yaş alan bir insanın tecrübesi, gençler için kıymetli bir pusuladır.

BELEDİYE BAŞKANI ÜLGÜR GÖKHAN'IN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI
01 Ekim 2019 - 11:37

Bizler de Barışın Kenti’nde yaş almış hemşerilerimize bu gözle bakıyoruz; onlara ‘kıdemli hemşerimiz’ diyoruz. Onların tecrübelerinin yol gösterici olduğunu biliyor, her kesimle olduğu gibi kıdemli kentlilerimizle de sosyal yaşamın her alanında sıklıkla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Onlara verdiğimiz değeri, başta Altın Yıllar Yaşam Merkezimiz olmak üzere çeşitli proje ve faaliyetlerimizle daha hissedilir ve bilinir kılmaya çalışıyoruz.

Şahsım adına da kıdemli kentlilerimizin fikir ve görüşlerine, olgunluklarına, tecrübelerine her daim ihtiyacımız olduğunun bilinciyle kendilerine bu kentte hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlar, herkese neşe ve sağlık içinde yaş alacakları mutlu bir yaşam dilerim.

Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN

Belediye Başkanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum