Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN SÖZ VERDİKLERİNİ YAPIYOR

Geyikli Belediye Bakanı Mevlüt Oruçoğlu göreve geldiği günden bu yana Geyikli beldesine verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor.

BAŞKAN SÖZ VERDİKLERİNİ YAPIYOR
01 Ekim 2019 - 11:40

Yerel seçimlerde Geyikli beldesine Başkan seçilen Mevlüt Oruçoğlu, gece gündüz demeden Geyikli için yoğun çaba harcıyor. Seçimlerin ardından Başkan seçilmesiyle birlikte, Geyikli halkına verdiği sözleri unutmayarak yerine getiren Oruçoğlu, İstanbul ve Ankara’da bire bir görüşmeler yaparak Geyikli’nin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Geyikli Belediyesi’ne 0 km kepçe iş makinasını hibe olarak teslim alan Başkan Oruçoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın destekleriyle Geyikli beldesinde yapımına başlanan FİFA standartlarındaki futbol sahasında devam eden çalışmaları da yerinde inceliyor. Futbol sahasında suni çim serilme işleminin başladığını belirten Başkan Oruçoğlu; “FİFA standartlarında yapımı devam eden futbol sahamızın suni çim serilme işlemi başladı. İnşallah bir ay sonunda yeni stadımıza geyiklimizi kavuşturacağız” dedi.

GEYİKLİ’YE YENİ KEPÇE

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Geyikli Belediyesi’ne 0 km kepçe iş makinasının hibe olarak tahsis edildiğini de ifade eden Başkan Mevlüt Oruçoğlu; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan Geyikli Belediyesine 0 km kepçe iş makinası Hibe Olarak Tahsis edilmiştir. Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan beye ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na Geyikli adına yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Söz verdiğimiz gibi…” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum