Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BEKLENEN KAR TİPİYLE GELDİ!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hafta ortasında havaların soğuyacağı ve Cumartesi günü Çanakkale’de kar yağışı olacağı uyarısı yapılmıştı. Vatandaşlar günler öncesinden kentte yağması muhtemel gözüken kar yağışı için beklemeye geçmişlerdi, kar bugün Çanakkale’ye geldi.

23 Şubat 2019 - 11:51

Sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı yerini kuvvetli rüzgarında etkisiyle tipiye teslim etti. Şu anda kent genelinde her hangi bir olumsuzluk yaşanmazken, GESTAŞ tarafından bazı seferler iptal edildi.

“GESTAŞ’TAN SEFERLER HAKKINDA DUYURU!”

GESTAŞ tarafından yapılan duyuruda, “Değerli Yolcularımız, Cumartesi olumsuz hava şartları nedeniyle Çanakkale-Kilitbahir-Eceabat ve Gelibolu-Lapseki hattımızda seferlerimiz geçici olarak durdurulmuştur. Cumartesi (bugün) Geyili-Bozcaada Hattı’ndaki seferlerimiz olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edilmiştir. Cumartesi (bugün) Gökçeada-Kabatepe hattındaki tüm seferler olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edilmiştir. Güncel sefer bilgisini bu bölümden takip edebilirsiniz. İyi yolculuklar dileriz” cümleleri yer aldı.

“BELEDİYE’DEN KALACAK YERİ OLMAYAN VATANDAŞLAR İÇİN DUYURU!”

Öte yandan bu soğuk havada kalacak yerleri bulunmayan vatandaşlar için Çanakkale Belediyesi’nden bir duyuru paylaşıldı. Belediye tarafından yapılan duyuruda sokakta kalan vatandaşlarımızın ve sokakta üşüdüğü gözlenen can dostlarımızın varlığını bilen vatandaşlarımızın, 444 17 17 numaralı Çağrı Merkezi’ni aramaları rica olunur denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum