Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAYRAMİÇ'TE BELEDİYE PERSONELİ ÇÖP TOPLADI

Bayramiç Belediyesi’nin tüm personeli 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde farkındalık oluşturmak amacıyla ilçe merkezine uzak alanlarda temizlik yaptı, çöp topladı.

BAYRAMİÇ'TE BELEDİYE PERSONELİ ÇÖP TOPLADI
06 Haziran 2020 - 12:14

Çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla kutlanan Dünya Çevre Günü’nde, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ile birlikte tüm personel, ilçe merkezine uzak olan noktalarda;  Hacıkayyum Park alanında, Menderes Mahallesi Kanalboyu bölgesinde, halısahada, SGK binası çevresinde ve Afrodit Parkı'nda çöp topladı.

Etkinlik sonrasında açıklama yapan Başkan Mert Uygun çevre temizliğinin sosyal bir sorumluluk olduğunu vurgulayarak “En iyi temzilik kirletmemektir. İnsanları, özellikle çocukları ve gençleri çöplerini yere değil, çöp kutularına atmaları gerektiği konusunda bilinçlendirmek ve toplumda bir farkındalık yaratmak çok önemlidir. Güzel tertemiz bir Bayramiç, belediyenin olduğu kadar değerli hemşehrilerimizin de sorumluluğundadır. Çöp toplamak göreviniz olmayabilir ancak çevreyi kirletmemek, yere çöp atmamak en önemli sorumluluklarınızdan biridir. Her birimiz doğaya, çevreye saygılı davranmalıyız” dedi ve çöp toplayan belediye personeline teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum