Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKANDAN SPORSEVERLERE MÜJDE

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hem Karabiga ve çevresine hemde sporseverlere müjde verdi.

BAŞKANDAN SPORSEVERLERE MÜJDE
23 Şubat 2021 - 14:03
Başkan Elbi “Değerli halkımıza ve sporseverlere yeni projemizi sunuyorum. Futbol sahamızın idari binasını kaldırıp yenisini yapıyoruz. Alt katında soyunma odaları ve kafeterya, üst katında ise toplantıların yapılabileceği direksiz toplantı salonu düşünüyoruz. Ayrıca futbol sahamızın yanına 30x50mt. ölçülerinde içerisinde tribün bulunan kapalı halı saha yapacağız. Bu ölçülerde Çanakkale’de ilk olacak. Halı sahamızda kamera kayıt sistemi de olacak ve burada maç yapanlar daha sonra izleyebilecekler. Bu projemiz yalnızca Karabiga’ya değil Biga ve tüm çevredeki sporseverlere hizmet edecek.
İdari binanın söküm işlemlerine başladık. En kısa sürede projemizi hayata geçireceğiz. 22 Şubat tarihi itibari ile müjde veriyorum. Bu sayede bu alan hem bir spor kompleksi hemde toplantı alanı ile kafeterya olarak hizmet verecek. Karabigamıza hayırlı olsun. Tüm halkımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” açıklamasını yaptı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum