Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN, KONUKLARINI AĞIRLADI

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında yeniden Belediye Başkanlığı görevine seçilen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

12 Nisan 2019 - 17:18

Başkan Gökhan, 12 Nisan 2019 Cuma günü, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan ve Meclis Üyelerini, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimini, Büro Emekçileri Sendikası Ankara Merkez Denetim Bürosu Yönetimi ile Truva Turizm Yetkilisi Turgay Kılıç ve Şenol İpek’i ağırladı.

İlk olarak Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimini ağırlayan Başkan Gökhan, nezaket ziyaretinden dolayı yönetime teşekkürlerini iletti. Heyet, Başkan Gökhan’a tebriklerini iletirken, ziyaret karşılıklı sohbetle son buldu.

Başkan Gökhan aynı gün, Büro Emekçileri Sendikası Ankara Merkez Denetim Bürosu Yönetimi ile Truva Turizm Yetkilisi Turgay Kılıç ve Şenol İpek’i de makamında ağırladı. Tebrikleri kabul eden Başkan Gökhan, konukları ile karşılıklı sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Gökhan günün son ziyareti olarak ise, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan ve Meclis Üyelerini ağırladı. Heyete, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, tebrikleri kabul ederken, aynı zamanda Umurbey Belediye Başkanlığı görevine seçilen Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan’ı da tebrik ederek, görevinde başarı dileklerinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum