Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Gökhan'dan Mektup Var

31 Mart 2019 yerel seçimleri için CHP'den tekrar Belediye Başkan aday adayı olan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, partililere mektup gönderdi.

Başkan Gökhan'dan Mektup Var
20 Kasım 2018 - 10:53

CHP üyesi partililere gönderilen mektupta Belediye Başkanı Ülgür Gökhan şu ifadeleri kullandı;

 

"Sevgili Hemşerim, Kıymetli Yol Arkadaşım; Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözünün yazıldığı, Gazi Mustafa Kemal’in ATATÜRK olduğu Çanakkale’nin Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı olmak kıvancıyla tanıştığım günün üzerinden on altı yıl geçti.

 

13 Ağustos 2002’de Çanakkale Belediye Meclisinden aldığım Belediye Başkanlığı görevini; 2004, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde sizlerin sonsuz ve koşulsuz desteğinin gücünü arkama alarak, her defasında artan bir başarıyla bugüne dek sürdürdüm.

 

Çanakkale’de rahmetli Reşat Tabak’la başlayan ve ehil ellerde yüceltilen sosyal demokrat yerel iktidar bugün yarım asırlık kocaman, gururlu bir maziye sahiptir. Bu başarıda en büyük pay, siz sevgili Cumhuriyet Halk Partili dostlarıma aittir. Sizlerin güveni, desteği ve sevgisi olmasaydı bu başarımızdan asla söz edemezdik.

 

Çanakkale’de yaşayan aydın, okuyan, irdeleyen, sunulanla yetinmeyen siz demokrat insanlar; bu güzel şehre layık olmak, kimliğini korumak, 50 yıllık birikimi kollamak adına var gücünüzle çalıştınız, çalışmaya devam ediyorsunuz. İktidarın; çirkef, yalan ve iftira dolu diline, kendinden olmayanı yok sayan gerçeğine karşı partimizi ve ilkelerini sokakta, okulda, çarşıda, pazarda tüm alanlarda savunuyorsunuz.

 

Sevgili Cumhuriyet Halk Partili Dostum bizler kentte hâkim barış ve huzur ortamının kıymetini biliyor ve korumak için ne gerekiyorsa birlikte yapıyoruz. Çanakkale’de yaşayan herkes kültürünün, inancının gereğini hiçbir baskıya uğramadan, ötekileşmeden doyasıya yaşayabiliyor, herkes birbirini olduğu gibi kabulleniyor ve olduğu gibi seviyor.

 

Bu güzelliği yaratan ve yaşatan sensin sevgili hemşerim. Sen olmasaydın, senin hayata baktığın pencere bu kadar aydınlık olmasaydı, bu kent bu denli yaşanılası olmazdı, olamazdı.

 

Varlığın için, kentte var olmasını sağladığın anlayış için sana teşekkür ederim sevgili hemşerim.

 

On altı yıl önce içinizden biri, sade bir vatandaş olarak sürdürdüğüm yaşantımda, Çanakkale’nin Belediye Başkanı olma gururunu yaşadım. Üç kez partimin adayı olarak huzurunuza çıktım, her defasında büyüyen bir destekle yanımda durdunuz. Temsilciniz olarak şehrin emanetini korumam için beni görevlendirdiniz.  Çanakkale'nin hoşgörüyü, demokrasiyi ve barışı ilke edinmiş siz değerli yaşayanlarına yaraşır bir kent yaşamı sunmak adına çıktığım yolda bana hep inandınız, her zaman güvendiniz, sevdiniz, kefil oldunuz.

 

Şimdi yeni bir yol ayrımına geldik, zaman su gibi akıp geçti önümüzde yeni bir seçim var. Geçtiğimiz günlerde açıkladığım aday adaylığım ile yeni dönemde de partimizin adayı olarak bu yarışa girmek, sizlerin desteğiyle yeniden Çanakkale’nin Belediye Başkanı seçilmek istiyorum.

 

Aday adaylığı açıklamamda; “İş bilenin, kılıç kuşananın” dedim sizlere hitaben, “ben bu işi biliyorum, hem de iyi biliyorum, sizlerden aldığım güç ve güvenle, bugüne dek hep birlikte başardıklarımızın devamı için bir kez daha kılıcımı kuşanmak istiyorum” dedim.

 

Sevgili dostum; Partimizin ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ nun özgür, adil ve demokratik bir Türkiye adına verdiği mücadeleye, Çanakkale’den desteğe devam etmek için; Ben Buradayım VARIM! diyorum.

 

Çanakkale’deki özgür, eşit, insanı merkeze alan yaşam tarzının devamı için VARIM diyorum!

 

Sizlere daha çok hizmet etmek için, bu şehre borcumu ödemek için, Çanakkale’nin büyük adını daha da yukarılara taşımak için VARIM diyorum!

 

İnsanları yoksulluğa, cehalete, gericiliğe teslim eden AKP zihniyetinin Çanakkale Belediyesi’ni almak ısrarını tekrar boşa çıkarmak, bir kez daha ÇANAKKALE GEÇİLMEZ dedirtmek için VARIM diyorum!

 

Benim yeniden VARIM diyebilmem, diğer partilerin adayları karşısında ilmik ilmik dokuduğumuz, alnımızın terini akıttığımız Çanakkale Belediye Başkanlığı için yeniden yarışabilmem için, sizlerin beni partimizin adayı olarak desteklemenize ihtiyacım var.

 

Demokrasiye olan sonsuz inancım, partimize yakışır saygınlıkta geçecek bir mücadele olacağına güvencimle 25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşecek eğilim yoklamasına mutlaka katılmanızı ve desteğinizi bekliyorum.

 

Gelin yine, yeniden rüzgârı alalım arkamıza, aydınlık günlere yelken açalım beraberce. Elele, barış ve kardeşlik içinde, özgür bir yaşam inancımızın hâkimiyetini sürdürmeye devam edelim eşsiz Çanakkale’mizde.

 

Sevgi ve Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı

YORUMLAR

  • 0 Yorum