Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN'DAN GELECEK PARTİSİNE ZİYARET

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Gelecek Partisi Çanakkale İl Yönetimini ziyaret etti.

18 Ocak 2021 - 17:22 - Güncelleme: 18 Ocak 2021 - 17:29
Ziyarete Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yeşim Karadağ, İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Hamza Bucak, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Ertekin, Biga İlçe Başkanı Pelin Alkan Güçlü ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyı kınadığını dile getirerek; "Bu saldırı sadece Gelecek Partisine yapılmış bir saldırı değildir, Türkiye demokrasisine yapılmış ve bizlere yapılmış bir saldırıdır, kendini demokrasiye adamış, bu ülkenin ileriye gitmesi için çalışan her kese yapılmış bir saldırıdır . Faili ve failleri hak ettikleri en ağır cezayı çekmelidir. Bu saldırı ile görüyoruz ki gerici kesimler bu ülkede aydın düşünceleri kaldıramamaktadır.Bu saldırılar daha öncede denendi ancak sonuç bulamadılar. Fakat bizler karar verdik, Genel Başkanlarımız nezdinde 'Genişletilmiş Parlamenter Meclis' çatısı altında buluşmak için birleşeceğiz, birlikte hareket edeceğiz, bu ülke bizim hepimizin. Bu doğrultuda bu saldırıyı en ağır şekilde kınıyorum. Kongrelerini tamamlayan Gelecek Partisi İl yönetimini de bu gün ziyaret ederek kendilerine siyasi yaşantılarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
"SİYASETİN MATEMATİĞİ ARTIK DEĞİŞMİŞTİR"
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Kültür Turizm Politikaları Başkanı Yeşim Karadağ ise Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Öncelikle demokrasi uğruna çalışan Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyı kınayan Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan beye çok teşekkür ediyorum. Kendisi her zaman demokrattı ve bir kez daha bu yönünü göstermiş oldu. Artık siyasetin matematiği değişmiştir. Eğer biz bu ülkenin çıkarları konusunda çalışıyorsak, gerektiği noktada da ortak bir noktada buluşmamız gerekiyor.Evet hukuk devletinin gerçek hukuk devleti olması için Geliştirilmiş Parlamenter sistemin getirilmesi taraftarıyız,hukuk ve adaletin tesis edilmesi için bu koşulların sağlanması gerekir ki ardından demokrasi mutlak gerçek anlamını bulacaktır" yorumunu yaptı.
"SİYASETİN DİLİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ DİYE YOLA ÇIKTIK"
Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım Başkan Gökhan'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek; "Öncelikle Çanakkale Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan beye ziyaretlerinden ve geçmiş olsun dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler siyasetin dilini değiştireceğiz diyerek yola çıktık ve şu an burada o adımların ne kadar doğru atıldığını görüyoruz. Eğer derdimiz Çanakkale'ye hizmetse derdimiz Türki'ye ye hizmetse ortak paydada buluşmamız gerekiyor" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum