Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN: "ATATÜRK'ÜN İSMİNİN GEÇTİĞİ HER YERDE VARIZ!"

Çanakkale Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri düzenlenen 13. Olağan genel kurulunda bir araya geldi. Gündemdeki konuların ele alınıp faaliyet raporlarının okunduğu toplantıda, Şube Başkanı Necmi Akyalçın, toplantıya katılan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a plaket verdi.

04 Mart 2019 - 12:40

Gökhan, plaketini aldıktan sonra gerçekleştirdiği konuşmada, günümüzde Atatürk’ün unutturulmaya çalışıldığını ve fakat Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman bu zihniyetin karşısında olduklarını belirterek şöyle konuştu: “Bizler Atatürk isminin geçtiği her yerde varız. Onun ismi nerede geçiyorsa, biz oradayız. Atatürk’ün kurduğu partide, onun gösterdiği yoldayız. Bugün Mustafa Kemal’i zihinlerden yok etmeye çalışanlar var. Ama bizler, karşıda yatan şehitlerimiz ve Mustafa Kemal’in cumhuriyetin kuruluşunu başlattığı yerde, vatanımıza ve laik cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz” dedi.

Gökhan, sözlerini şöyle noktaladı: “Biz Türk bayrağını ve Atatürk resmini yan yana bu kentte yaşatmaya devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki dönemde de yine beraber olacağız. Ve daha sıkı sıkıya, kol kola yürüyeceğiz. Çünkü Atatürkçüleri biz ayakta tutacağız. Ülkemizi biz ayakta tutacağız!”

YORUMLAR

  • 0 Yorum