Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AYDIN; "EKONOMİK KRİZİN REÇETESİ CHP'DE"

CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ekonomi ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

18 Ocak 2019 - 16:03

Ekonomik Krizin yansımalarını tespit etmek üzere Çanakkale’ye gelen ve ilçelerde de temaslarda bulunacak olan CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, pazar yerlerinde satılan ürünlerin fiyatlarının çok yüksek olduğuna dikkat çekti.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın “Bugün Çanakkale’ye erken saatlerde geldim. Bir lokantada çorba içtim, berbere uğradım, esnaflarla görüştüm. CHP il başkanlığının bulunduğu sokakta bile 12 tane dükkânın kiralık veya satılığa çıktığı dikkatimi çekti. Berber arkadaş dedi ki; ‘sadece aralık ayında 14-15 tane esnaf kepenk kapattı.’ Küçük esnaf bir dahaki seneye vergi devretmesin diyerek kapatmasını yapar. Siftah yapmadan kapatan esnaflar olduğunu söyledi. Yüksek fiyatların olmadığı yerler buralar. Küçük esnafın belki bir çay parasını dahi ödememek için kahveye gitmediği bir dönemden geçiyoruz. Hükümet bunlara çözüm üreteceğine, halkın geleceği ile ilgili ekonomik önlemler alacağına Hakim Mehmet Şerif Aktürk gibi kendine yarattığı yandaşlarla halkı gündeminden kopartmaya çalışıyor milleti” dedi.

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krizin reçetesinin CHP’de olduğunu belirten Aydın; “2001 krizinde, krizden çıkartan kadroların CHP’de olduğunu, CHP içerisinde görev yaptıklarını ifade etmek isterim. Biz bu noktaya nasıl geldik? Anayasa’dan, hukuktan yargının bağımsızlığından uzaklaşır; tek adama, tek adam parti devletine her şeyi teslim ederseniz, yatırım da gelmez, ekonomide büyümez kimse de gelip yatırım yapmaz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum