Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ARTIK RESMEN BELEDİYE BAŞKANI

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Belediye Başkanı seçilen Muharrem Erkek İYİ Partinin itirazları sonrasında mazbatasını aldı.

09 Nisan 2024 - 13:13

31 Martta yapılan seçimler sonucunda CHP’den aday olan Muharrem Erkek rakiplerini geride bırakarak Belediye Başkanı seçildi. İYİ Parti bazı sandıklara itiraz edince Muharrem Erkek’in ve belediye meclis üyelerinin mazbata alma süreci uzamıştı.

YSK itirazları reddetti ve son kararını Muharrem Erkek’e mazbatasının verilmesine karar verdi. Muharrem Erkek ve belediye meclis üyeleri bugün adliyeye giderek mazbatalarını aldı. Belediye Başkan’ı Muharrem Erkek’i ve meclis üyelerini desteklemek için yüzlerce partili Adliye önünde toplandı. Ayrıca Erkek’e destek vermek için, CHP Parti sözcüsü ve İzmir Milletvekili Av. Deniz Yücel ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet  Güneşhan, Özgür Ceylan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan  Adliyeye geldi.Belediye Başkanı Muharrem Erkek mazbatasını aldıktan sonra Adliye önünde kısa bir açıklama yaparak, Çanakkale halkına teşekkür ederek, çok çalışacaklarını ve her şeyin çok güzel olacağını söyledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum