Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"ARTIK HİZMET ETMEK ZORUNDALAR"

İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt; “Yüzde 60 ile kazanacağını iddia ederek şehir için üretmek yerine, sadece partisinin oyuna güvenenler, bugün 1.000 oy farkı ile kazandıkları için sokakta sevinmekteler” dedi.

01 Nisan 2024 - 00:30 - Güncelleme: 01 Nisan 2024 - 00:33

Çanakkale Merkez’de seçim sonuçları resmi olmayan rakamlara göre kesinleşmiş durumda. Çanakkale Belediye Başkanlığını CHP’nin adayı Muharrem Erkek kazanırken, İYİ Parti’nin adayı Burak Kunt da Çanakkale’de büyük bir destek alarak partisini 2. Parti konumuna taşıdı. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ile İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, parti il binasında basının karşısına geçti.

“Türkiye iyi bir siyasetçi kazandı”

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz; “Vermiş olduğunuz oylardan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Öncelikle yaklaşık 130 günlük vermiş olduğu mücadeleye ve Türkiye genelinde aldığı büyük oy oranı ile kendisini tanıtmış olmasından dolayı çok teşekkür ediyorum. Tabi ki çok az bir oy farkı ile Çanakkale’yi kaybetmemiz bizleri burktu. Türkiye iyi bir siyasetçi, liyakat sahibi ve adaletli bir arkadaşımızı kazanmış oldu. Biz, pes etmiş değiliz Çanakkale’de sonuna kadar mücadele edeceğiz. Çanakkale, bu seçim sonucu ile iktidara bir mesaj da vermiş oldu. Burada bir değişim arzusu gördük, inşallah sonraki seçimde bunu da gerçekleştireceğiz” dedi.

“Yüzde 60 diyenler, 1.000 oy farkı ile kazandıkları için sokakta sevinmekteler”

İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt;Memleketin sonuçsuz siyasi kavgalara mahkum olmasına gösterilen bu tepki, hizmet etmek için mücadele eden, rakipleri ile ilgili konuşmak yerine sadece projelerden bahseden bir siyasete verilen bu destek, bugün tüm herkesin kendine çekidüzen vermesine sebep olacaktır. Yüzde 60 ile kazanacağını iddia ederek şehir için üretmek yerine, sadece partisinin oyuna güvenenler, bugün 1.000 oy farkı ile kazandıkları için sokakta sevinmekteler. Artık onlar da bizim sayemizde hizmet etmek zorundalar. Bizden desteğini esirgemeyenlerin benimle birlikte hizmetlerin takipçisi olacaklarından hiç şüphem yoktur. Çanakkale için mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bundan sonra kimse koltuğunu garanti zannetmesin. Her an yeni Burak Kunt’lar çıkacaktır” dedi.


Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi


YORUMLAR

  • 0 Yorum