Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ARSLAN: "EVET KÖŞEYİ DÖNÜYORUM"

Kepez Belediyesi Ekim Ayı olağan meclis toplantısı Kepez Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

03 Ekim 2019 - 13:27

Kepez Belediyesi Ekim ayı olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısında hakkında 'özel bir okuldan para aldığı' iddialarını sert bir dille cevap veren Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan;   "Benim makam aracım ve şoförüm bile yok. ban diyorlar ki, özel bir okulun açılması için kendi adıma para almışım ve bunu söyleyende hem çocukluk arkadaşım hem de bu mecliste Belediye Meclis Üyesi. Ayıptır, günahtır" sözleri ile yanıt verdi.

Kepez Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında kendisi için öne sürülen iddiaları sert bir dille cevaplandıran Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan; "Türkiye'nin en büyük beldesinde bir eğitim kurumu, Milli eğitim Bakanlığı ve İl Milli eğitim Müdürlüğünden Özel Okul açmak için tüm izinleri almış.  Sonrasında devam eden süreçte Belediyemiz meclisince alınması gereken kararlar karşılığında benim o özel okuldan kendi şahsıma para aldığım ve köşeyi döndüğüm söyleniyor. Bunu yapan kişi bu meclisin bir üyesi, hatta ne acı ki bu kişi benim çocukluk arkadaşım. evet eve giderken bir köşe var ve ben her gün o eve yürüyerek gidiyorum. her gün o köşeyi dönüyorum. bu tür mesnetsiz iftiralar atarak nereye varacağını sanıyor bu kişi. Ancak avukatım aracılığı ile bu kişi hakkında suç duyurusunda bulundum.  Benim şahsıma yönelttiği tüm iftiralar için 110 Bin liralık tazminat davası açtık.  Davanın sonucunda kazanacağım her kuruşu Kepez Belediyesi'ne hibe edeceğim. Ben göreve geldiğim ilk gün personelimle yaptığım toplantıda, kim ki bizimle işi olanın çayını, suyunu dahi içse ilk kapının önüne koyacak olan benim. Eğer benim kendim için aldığım bir delikli kuruş varsa hemen istifa edip burada kafama sıkmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

"TASARRUF YAPMAK SUÇMU"

Kepez Meydan çalışmaları konusun da  gelen eleştirileri de cevaplandıran Başkan Arslan; "Şehirler, ilçeler, beldeler meydanları ile anılır. Biz bu meydanı en uygun şekilde yaptık. Birim müdürlerimiz ile her ay tasarruf tedbirleri konusunda oldukça hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Kepeze yakışacak olan o meydanı biz 297 Bin artı KDV ye yaptık. Hatta ilave gelir kaynakları yarattık belediyemize. O meydan Kepez Belediyesinin kasasından bir kuruş kullanılarak yapılmadı. ilave yattığımız kaynaklar ile yapıldı. GSM operatörleri ile yaptığımız çetin pazarlıklar sonucunda 635 Bin lira ek gelir kattı. Her halde 297 Bin artı KDV ile yapılan bu meydan, peyzaj ve aydınlatma çalışmaları ile yaklaşık bulacağı maliyet 390 Bin civarındadır. Meydanımız tamamlandığında oraya maliyetini yazacağız ve şeffaf bir şekilde paylaşacağız. Birol Arslan'ın veremeyeceği hiç bir hesap olmamıştır ve olmayacaktır" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum