Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ANAFARTALAR ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Anafartalar Zaferinin 104. Yıl Dönümüyle ilgili yayınladığı mesajında, Türk Miletli’nin ne şartlarda olursa olsun istiklâline nasıl sahip çıktığını, Anafartalar Zaferi ile bir kez daha bütün dünyaya “Çanakkale’nin geçilmez” olduğunu gösterdiğini kaydetti ve mesajında şunlara yer verdi.

ANAFARTALAR ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN
10 Ağustos 2019 - 11:21

“Çanakkale Boğazı’nı donanmalarıyla geçemeyen ve kara saldırılarında çok kısa sürede hedeflerine ulaşabilme hayalinde olan müttefik güçleri; Anafartalar Grubu Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri dehası, milletimizin azim ve istiklal aşkı karşısında bozguna uğramıştır.

Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Anafartalar’a Türkiye olarak bağımsızlık ruhunu canlı tutmaya, cepheden cepheye koşan ve bu topraklar için canını feda eden ecdadımızın kanlarıyla yazılan bu destanı ve tüm kahramanlıkları geçmişten geleceğe aktararak yaşatmaya devam edeceğiz.

Büyük fedakârlık ve azimle, sabırla kazanılan Anafartalar Zaferi'nin 104. Yıl Dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum