Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ANAFARTALAR MARKET 20. ŞUBESİYLE GEYİKLİDE

Çanakkale’nin köklü kuruluşlarından Anafartalar Marketler zinciri 20. Şubesini Geykli’de açtı.

03 Mayıs 2019 - 17:03

Açılışa Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Anafartalar Market Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Aydoğan; “Onyedi plakalı bu şehirde, Onsekiz Mart gibi şanlı tarihe sahip bu topraklarda 20. Şubemizi Geyikli’ye açmanın haklı onurunu yaşıyoruz. Bizim bir sloganımız var, ‘Bir gün değil, her gün hesaplı alışveriş’ bu yüzden şube sayımızla değil esnaflığımız ile takdir bulmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Açılışa katılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ise yaptığı konuşmada, bölgeye yapılan yatırımlara değinerek; “Yerel seçimler bitti, artık hizmet yapma zamanı. Gıda OSB’si ile, 1915 Köprüsü ile cazibe merkezi olacak bir Geyikli yaratmaya çalışmanın heyecanı içerisindeyiz. Halkımız 5 yıl bize görev verdi, seçim sürecinde Belediye Başkanımız ne söz verdiyse, yapılması için çalışmalara başladık” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum