Ezine Belediye Başkanı Babaoğlu, Gazi Vedat Şen'i ziyaret etti.

Ezine Belediye Başkanı Haluk BABAOĞLU ihtiyaç sahibi bir gaziye akülü sandalye hediye etti.

3 Temmuz akşamı Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonda teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan Jandarma Komando Uzman Çavuş Vedat ŞEN, yaralı olarak Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) tedavi altına alınmış ve bir dizi operasyon geçirmişti.  Yapılan tedavisinin ardından Yaylacık Köyündeki evine gelen Uzman Çavuş Vedat ŞEN 'i Ezine Belediye Başkanı Haluk BABAOĞLU ziyaret ederek hem gaziye, hem de anne ve babasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gazi ŞEN, Başkan BABAOĞLU 'na olayın nasıl meydana geldiğini ve yaşadıklarını anlattı. Gazi ŞEN, Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla Ailesi vesilesi ile Köyünde İftar Yemeği verdiğini ve ardından, ekipleriyle birlikte arazi taraması yaparken olayın gerçekleştiğini, arazi taramasında açılan ateş sonucu bacağından yaralandığını ve merminin çıkartılamadığını söyledi.

Oldukça duygulu anların yaşandığı ziyaret sonunda gaziye çeşitli hediyelerle birlikte Akülü sandalye hediye eden Başkan BABAOĞLU, ülkemizin bir an önce terör belasından kurtulmasını dileyerek, Gazimizin ve ailesinin her zaman yanındayız. Herhangi bir şeye ihtiyacın olduğunda hiç çekinmeden beni arayabilirsin. Sizin gibi cesur askerlerle gurur duyuyoruz. dedi.

Gerçekleştirilen bu ziyarette Başkan Haluk BABAOĞLU ’na İl Genel Meclis Üyemiz Bahri UYSAL, Belediye Meclis Üyemiz Hakan ÜNER, Yayalacık Köyü Muhtarı Mahir ASLANTAŞ Zabıta Amiri Ramazan AKYÜZ ve Belediye Halkla İlişkiler Sorumlusu Hazel KEKLİKDERE eşlik etti.

Haluk BABAOĞLU Gazi ŞEN ’e yaptığı ziyaret sonrası Köy Kahvesindeki vatandaşlarla da kısa bir sohbet gerçekleştirdi.