Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"AMACIMIZ ÇANAKKALE'YE HİZMET"

07 Mayıs 2022 - 14:12
İç Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Savaş Sıpahi ve Eşi Uzman Psikolog Birsen Sıpahi yeni muayenehanelerinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Çanakkale Belediye Başkanvekili Birten Sarıbaş ve davetliler katıldı.

Muayenehanelerinin açılışına katılan konuklarla tek tek ilgilenen Savaş ve Birsen Sıpahi çifti duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Açılış sonrası bir açıklama yapan İç Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Prof. Dr Savaş Sipahi; "Öncelikle Çanakkale'ye  hizmet verecek olmaktan çok onur duyuyorum. Otuz yıllık meslek yaşantımın hikayesi içerisinde devlet hastanesi dönemi, üniversitede hocalık döneminin ardından liseyi okuduğum Çanakkale'ye dönerek burada hizmet verme kararı aldık. Öncelikle bu gün bizleri yanlız bırakmayan tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Aynı katta karşılıklı muayenehaneleri eşim Birsen Hanım ile paylaşacağız" dedi. Uzman Psikolog Birsen Sıpahi ise; "Otuz yıllık hayat arkadaşım Savaş bey ile artık iş arkadaşlığı ve komşuluğunu paylaşacağız. Bu ayrı ve farklı bir heyecan. Savaş'ın en büyük özelliği çok çalışkan olması ve bende onun bu çalışkanlığını ve iş aşkını çok seviyorum" sözlerine yer verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum