Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ALİ ŞANSALAN YERİNİ KORUDU

2020-2021 sezonu Hakem Klasmanları açıklandı. Çanakkale'nin profesyonel liglerde 3 düdük hakemi olacak. Klasman Hakemliğine devam edecek Okan Kayataş'ın yanına Tolga Tuğay İnan da eklendi.

ALİ ŞANSALAN YERİNİ KORUDU
31 Ağustos 2020 - 15:37
TFF’nin çiçeği burnunda olan Merkez Hakem Kurulu, önceki kuruldan devraldığı hakem klasman listelerini onaylayarak, açıkladı. Buna göre; 3 sezondan buyana başarıyla görev yapan Çanakkale’nin Üst Klasman Hakemi Ali Şansalan Süper Lig’deki yerini korudu. Okan Kayataş ise Klasman Hakemliğindeki görevine devam ederken, Tolga Tuğay İnan da Klasman Hakemliğine yükseltildi.
 
Yeni sezonda Klasman Yardımcı Hakemliklerinde Necdet Çelik ve Rıdvan Çevik görev yapacaklar. Çanakkale’nin muhtemelen 280 takımlı Bölgesel Amatör Lig’deki (BAL) düdük hakemleri Deniz Dilşen ve Şakir Koç olacak. BAL’ın Yardımcı Hakemliklerinde Ali Berkan, Anıl Köse, Göktüğ Kapar ve Oğuzhan Anıl bulunacak. Kadın Bölgesel hakemlikte Eda Cihan düdük çalacak. Çanakkale’nin BAL gözlemci kadrosunda ise Barış Baydemir,Bilgehan Ulutaş ve Can Köse görev yapacak. Geçen sezon olduğu gibi, Çanakkale’den Üst Klasman Gözlemcisi olmadığı gibi,  profesyonel 2.  ve 3. Liglerde görev yapacak Klasman Gözlemcisi de bulunmuyor. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum