Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AKADEMİK PERSONEL BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yönetimi, İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte akademik personel ile bir araya geldi.

AKADEMİK PERSONEL BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
26 Ocak 2022 - 10:27
Etkinliğe, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Pelin Kanten, Prof. Dr. Okhan Akdur ve Genel Sekreter Ayhan Monus eşleriyle birlikte katıldılar.
Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, açılış konuşmasında “Kurumsal kültürün bir parçası olarak bu tür etkinlikleri çok önemsiyoruz. Bütün ÇOMÜ, tepeden tırnağa, öğrencisinden hocasına, çalışanlarına kadar 50 bin kişinin üzerinde bir aileyiz. Akademisyenlerimizin başarıları bizim başarımızdır. Mutlulukları bizim mutluluğumuzdur. En büyük arzum; sağlığın, başarının, mutluluğun, huzurun zirveye ulaştığı bir üniversite olmak. Eğer bunu bir nebze olsun başarabilirsem kendimi çok bahtiyar hissedeceğim. Büyük ÇOMÜ ailemizin de birlik beraberlik içinde bu duygulara sahip olmasını temenni ediyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’ın konuşmasının ardından Devlet Konservatuvarı öğrencisi İrem Yalçıner piyano, Öğr. Gör. Sedat Çılgın ile Dr. Öğr. Üyesi İlter Cebeci bağlama ve gitar, Doç. Bahadır Çokamay ile Ceyhun Demir piyano ve kemençe eşliğinde eserler seslendirdiler.
Müzik dinletisinin ardından Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi fuaye alanında, etkinliğe katılan akademik personel ve aileleriyle bir araya geldi.
Prof. Dr. Sedat Murat, ÇOMÜ yönetimi ile mesai dışı bir etkinlikte görüşme fırsatı bulan akademik personel ile sohbet ederek kendisine iletilen öneri, talep ve soruları içtenlikle yanıtladı. İyi dileklerin paylaşıldığı etkinlik yapılan ikramla sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum