Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

7. ÇAN YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ BUL YILDAN İTİBAREN SÜLEYMAN ŞAHİN ADIYLA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

57. Geleneksel Çan Belediyesi Güreşleri bu yıldan itibaren Süleyman Şahin’in anısına adıyla gerçekleştirilecek.

7. ÇAN YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ BUL YILDAN İTİBAREN SÜLEYMAN ŞAHİN ADIYLA GERÇEKLEŞTİRİLECEK
25 Ocak 2022 - 18:32
Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ’ün Ocak ayı meclisinde Başkanlık Gündemi olarak meclise sunduğu ve oy birliğiyle alınan kararla 2022 yılından itibaren güreşler, Çan Belediyesi Süleyman Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri adıyla düzenlenecek.
SÜLEYMAN ŞAHİN ADI, GÖNÜL VERDİĞİ ATA SPORUMUZDA YAŞAYACAK
Süleyman Şahin isminin Çan Güreşlerindeki önemini vurgulayarak açıklamalarda bulunan Başkan Bülent ÖZ “1965 yılında Çan Güreşlerinin başlamasına önderlik eden ve 1990 yılına kadar Çanakkale Seramik Fabrikaları himayelerinde 25 yıl güreşlerin yapılmasında büyük emeği olan, 1967-1968 yılları Kırkpınar Ağası Süleyman Şahin’in bu yıldan itibaren 57. Düzenlenecek Çan Güreşlerine isminin tekrar verilmesiyle gönül verdiği ata sporumuzda adı yaşayacak ve güreşlerimiz daha da büyük bir organizasyona dönüşecek” bilgisini paylaştı.
ÇAN BELEDİYESİ SÜLEYMAN ŞAHİN YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİNİN 57. Sİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Geçtiğimiz günlerde güreş sevdalıları ve emeği bulunanlarla kahvaltıda bir araya gelen Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, hem destek verenlere katkılarından dolayı teşekkür etti hem de 2022 yılında 57. Çan Belediyesi Süleyman Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri adı ile düzenlenecek güreşlerin programı hakkında fikir alışverişinde bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum