Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

50 İLDE FETÖ OPERASYONU: 286 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, 50 ilde FETÖ’ye yönelik son bir ayda gerçekleştirilen operasyonlarda 286 şüpheli yakalandı.

50 İLDE FETÖ OPERASYONU: 286 ŞÜPHELİ YAKALANDI
21 Ekim 2025 - 10:59
Yakalanan şüphelilerden 154’ü tutuklanırken, 79’u hakkında adli kontrol kararı verildi. Diğer şüphelilerle ilgili işlemler ise sürüyor.
Cumhuriyet Başsavcılıkları ile EGM Terörle Mücadele (TEM), Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İstihbarat Daire Başkanlıklarının koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Çanakkale ve toplam 50 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.
Operasyonlarda yakalanan şüphelilerin;
*FETÖ’nün güncel, finans, askeri mahrem ve sivil mahrem yapılanmalarında faaliyet yürüttükleri,
*ByLock kullanıcısı oldukları,
*Ankesörlü telefonlar aracılığıyla örgüt içi haberleşme sağladıkları tespit edildi.
Ayrıca, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranma kaydı olan kişilerin de yakalandığı bildirildi.

Kaynak: Çanakkale Valiliği
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum