Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

2019 İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ BAŞLADI

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından başlatılan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından desteklenen “İstihdam Seferberliği 2019” programı çalışmalarına Çanakkale’de başlandı.

2019 İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ BAŞLADI
13 Mart 2019 - 10:30

Türkiye genelinde 2.5 milyon kişiye istihdam olanağı sağlayacak program kapsamında Çanakkale’de yapılacak çalışmalar Vali Orhan TAVLI başkanlığında;  Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz,  Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan,  Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hilmi Ercan,  Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver’in bulunduğu toplantıda ele alındı.

Toplantıda, odalar, borsalar, özel sektör ile kamu kurum ve kuruluşların üzerine düşen görevler, Çanakkale’de yapılacak olan çalışmalar ve izlenecek yol haritası ele alındı.    

İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında uygulanacak teşvikler içinde; yeni istihdama 3 ay ücret desteği,  yeni istihdamın SGK Primine, vergisine en az 12 ay destek sağlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum