Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''2019'DA BİGA'DA 100 KİŞİYE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ VERİLECEK''

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol kapsamında KOSGEB desteğiyle verilecek girişimcilik eğitiminin ilk etabı 21-24 Mayıs tarihleri arasında Biga TSO Salonunda tamamlandı.

''2019'DA BİGA'DA 100 KİŞİYE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ VERİLECEK''
27 Mayıs 2019 - 12:24

İŞKUR Biga Hizmet Merkezi Şube Müdürü Ahmet Uzuner ve İş ve Meslek Danışmanı Emre Akbulut girişimcilik kursuna katılan katılımcılarla bir araya geldiler. Eğitimi alan katılımcılara başarı dileklerinde bulunan Şube Müdürü Ahmet Uzuner: ‘‘Girişimcilikle, üretimle ve yeni fikirlerle birlikte büyüyeceğiz. Teşviklerimiz ve desteklerimizin yanı sıra KOSGEB desteğiyle verilecek bu girişimcilik eğitimiyle yeni iş fikirlerine ve planlarına desteğimiz artarak devam edecek. Bu eğitimlerle 2019 yılında Biga ilçemizde 100 kişiye ulaşmayı hedefliyoruz.’’ açıklamasında bulundu. 

Önümüzdeki aylarda sürecek kursların Temmuz, Eylül ve Kasım aylarında gerçekleşmesinin öngörüldüğü, eğitime katılmak isteyen adayların İŞKUR, Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB’den süreci takip edebilecekleri belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum