Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

19 GENÇ 19 KENT 19 ETKİNLİK

Ege Tiyatrolar Birliğinin Kurucusu Metin Güler'in koordinatörlüğünde Tiyatro Ofisi tarafından gerçekleşecek etkinlik “Ekranda Genç Var” mottosuyla geliyor.

19 GENÇ 19 KENT 19 ETKİNLİK
19 Mayıs 2020 - 14:25

19 Mayıs'ta farklı bir projeye imza atan Tiyatro Ofisi instagram hesabından canlı yayınlar yaparak izleyicileriyle buluşacak. 

Bütün gün sürecek etkinlikte; müzik, okuma tiyatrosu, enstrüman performansları, tirat sahneleme, şiir, dans, çocuklara hikaye anlatımı, ilizyon gibi bir çok performans ekran başında olacak. Ekran başında ki gençler; Hatay, İstanbul, Eskişehir, Aydın, Muğla, Van, Antalya, Diyarbakır, Mersin, Çanakkale gibi doğudan batıya 19 il ve ilçeden yayınlar yaparak performanslarını sergileyecek.

EVDE TİYATRO FESTİVALİ

Geçtiğimiz günlerde dünyada bir ilke imza atarak,  3 Gün boyunca birbirinden değerli isimlerin, hocaların, oyuncuların, şairlerin, müzisyenlerin içinde yer aldığı evde tiyatro festivali ismiyle tüm evlere tiyatroyla girerek gönüllere dokunan yayıncılar unutulmaz anlar yaşatmışlardı.

MORRİS SANAT'TA ETKİNLİKTE

Çan Morris Tiyatro Sanat Topluluğunun Ege Tiyatrolar Birliğine üye olması ile birlikte  projelere dahil olmaya başladı. Aktif bir şekilde seyircilerle buluşan topluluk, kurucuları Abdurrahman TUTAR ile Ekranda Genç Var etkinliğiyle evimize geliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Metin Güler; "HAYATI... SANATI... EKRANI... Güvenmeli ve   Zamanı geldiğinde gençlere teslim etmeli... Çünkü gençler geleceğimiz ve geleceğimizi görmeli bazen... Onların enerjisine ve yüreğine güveniyorum... 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını da kutluyorum." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum