Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YETER Kİ DERTLENECEKSİN, DERT EDİNECEKSİN

AK Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, Turan Mahallesi sakinleriyle buluştu.

YETER Kİ DERTLENECEKSİN, DERT EDİNECEKSİN
19 Şubat 2019 - 14:02

Turan Mahallesi sakinleriyle kahvaltı programında bir araya gelen Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, “İstişareye açık ve çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı ile Biga’yı hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

‘Sürekli bir araya geleceğiz, bol bol istişare yapacağız’

Tepe Cafe Restaurant’da ki kahvaltı programında mahalle sakinlerine hitap eden Erdoğan,"31 Mart seçimleri öncesi vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek nerede eksiklik var, nerede yapılması gereken bir çalışma var, bunları konuşmak mahallelilerimizin fikirlerini öğrenmek içinbugün burada buluştuk. Bundan sonrada sürekli bir araya gelerek bol bol istişarelerde bulunacağız. Her zaman görüş ve önerilere açık birlik beraberlik içinde çalışmaya da devam edeceğiz. İlçemizin sorunları yakından biliyoruz. İnşallah sizlerin de desteğiyle 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde göreve geldiğimiz takdirde bu sorunların çözümü için de hep birlikte elimizden geleni yapacağız” dedi.

‘Sorunlarınızı 1 Nisan itibariyle tek tek çözeceğiz’

Birlik beraberlik vurgusu yapan Erdoğan, “Önümüzde 40 günlük bir süremiz var. Bu süre zarfında bir olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız. Birlikte Biga olacağız. Bugün burada olduğu gibi birçok yerde hemşerilerimizle bir araya geleceğiz. Az konuşup çok dinleyeceğiz ve bütün sorunları yerinde tespit edip 1 Nisan itibariyle teker teker çözeceğiz. Çözümlenemeyecek bir sorun yok. Yeter ki dertleneceksin, dert edineceksin. Grupbaşkanvelimiz Bülent Turan’ın da her zaman ifade ettiği gibi bir derdimiz var, bin dermana değişmeyiz. Biz Bigamıza vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz, bu topraklarımıza olan borcumuzu ödemek istiyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımızla beraber gece, gündüz çalışarak Biga’yı bir marka şehir haline getirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Erdoğan son olarak şunları söyledi:

“Bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinin Bigamız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum