Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

57. ALAY VEFA YÜRÜYÜŞÜ KAPANIŞ PROGRAMI ŞEHİTLER ABİDESİ'NDE YAPILDI

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yıl dönümünde 57. Piyade Alayı Şehitlerini anmak için yapılan “57. Alay Vefa Yürüyüşü” programının kapanışı Şehitler Abidesi’nde yapıldı.

57. ALAY VEFA YÜRÜYÜŞÜ KAPANIŞ PROGRAMI ŞEHİTLER ABİDESİ'NDE YAPILDI
26 Nisan 2024 - 11:12
Şehitler Abidesi’nde gerçekleştirilen “57. Alay Vefa Yürüyüşü” kapanış programına; Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın BAK, Vali Vekili Hakkı UZUN, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Av. Doç. Dr. Safa KOÇOĞLU, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt ERENOĞLU, İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ, İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, protokol üyeleri, öğrenciler ve izciler katıldı.     
Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın BAK tarafından Atatürk Anıta çelenk sunulmasıyla başlayan programda  saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın BAK tarafından yapılan konuşmanın ardından program Kur'an-ı Kerim tilaveti ve  Çanakkale Cephesi'nde şehit düşen Kahraman Şehitlerimiz için İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ tarafından duaların edilmesiyle devam etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın BAK ve beraberindeki heyet tarafından şehitliklere karanfil bırakılmasının ardından “57. Alay Vefa Yürüyüşü” programının kapanış programı Hava Kuvvetleri Komutanlığının ekibi SOLOTÜRK'ün gösterisiyle son buldu. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum