Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VİP ÇİÇEK AÇILDI

Kadın işletmeci sayısı olarak Türkiye’de önde gelen illerden olan Çanakkale bir kadın işletmeci daha kazandı. Cumhuriyet Meydanı’nın hemen yanı başına VİP Çiçekçilik açıldı. Nurten Topak tarafından açılan çiçekçilik dikkat çekti.

08 Nisan 2019 - 14:28 - Güncelleme: 08 Nisan 2019 - 14:32

VİP’in Çiçekçiliğin açılışı Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın katılımları ile gerçekleşti. Açılışta konuşan Nurten Topak, “Her gelen iş, her gelen sipariş benim için ayrı bir önem taşımaktadır vurgusunda bulundu.

Nurten Topak, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Dükkanımın adını VİP koydum çünkü dükkana gelen herkes kendini özel hissetsin ve dilediğiniz gibi dükkana girip çıkabilin. Başkanıma komşu geldim, komşum ne zaman açılışı yapıyoruz diye her tadilat sırasında yanımızda bulunan Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan’a teşekkür ediyorum. İşin mutfağında olan kişi olarak her gelen sipariş benim için ayrı bir keyif ve tasarımdır. Bu dükkan sizindir ve kadın işletmeci olarak Cumhuriyet Meydanı’nda yer almak benim için ayrı bir keyif oldu.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Şükür bugün açılış noktasına geldik. Kentimiz bir dükkana daha kavuştu ve kadın işletmeci olması ayrı bir güzelliktir. Hayırlı işler diliyorum, inşallah iyi işler yapılacaktır” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum