Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI DEVRALMA ÇELENK TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Başkanlığı devralma münasebetiyle Atatürk Şehir Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirdi.

ÇAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI DEVRALMA ÇELENK TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
08 Nisan 2019 - 14:21

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ün Atatürk anıtına çelenk sunmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşımız söylendi.

Törene, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, CHP Çan İlçe Başkanı Atilla Erbil, CHP İl Genel Meclis Üyeleri, CHP Belediye Meclis Üyeleri, Çan A.D.D. Başkanı Gökay Bulut, STK Başkanları, Mahalle ve Köy Muhtarları ve çok sayıda vatandaşları katıldı.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz yaptığı konuşmasında; “ 31 Mart Mali Yerel Seçimler sonrasında Çan halkının teveccühü ve Allahın izni ile 31 Mart günü sonrası görevi devraldık. Mazbatamızı aldıktan sonra ilk görev günümüzde Atamıza saygı için çelengimizi sunduk. Bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Herkesin belediye başkanı olmak çok önemli. Allahın izni ile hangi siyasi parti düşüncesinde olursak olalım bugünden itibaren parti rozetimizi çıkarıp herkesin belediye başkanı olarak ben ve meclis üyesi arkadaşlarım Çan için gece gündüz mücadele edeceğimizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Devir teslim töreninde söyledim bugün de söylemek istiyorum, Sayın Abdurrahman Kuzu 10 yıl Çan’a hizmet etmiştir. Kendisine başkanlık süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 

Geçtiğimiz dönemlerde Çanımıza hizmet eden tüm başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreçten sonra herkesi kucaklayan bir anlayışla, tüm esnaflarımızı, tüm hemşerilerimizi kucaklayan bir anlayışla, kim hangi partiye oy verirse versin artık 31 Marttan sonra herkesi kucaklayan, herkesi birlik beraberlik içinde olduğu bir süreç içinde olacağız.

7/24 Çan için mücadele göstereceğiz. Kapımız herkese açık. Herkes istediği gibi gelebilir. Gece gündüz Çan için mücadele göstereceğiz, gece gündüz Çan için çalışacağız. İnşallah sizleri utandırmayacağız ve mahcup etmeyeceğiz.

Son olarak şunu söylemek istiyorum ki biz bir emaneti teslim aldık. Koltuklar geçicidir. Koltuk baki değildir. Bugün biz varız, yarın başkası olacak. O koltuklar halkımıza ait. Halkımızdan aldığımız emanetin değerinin farkındayız ve görev aldığımız süre zarfında sahip çıkacağıma söz veriyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum