Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tüm Sorunları Çözmek İçin Yola Çıktım

CHP’de peşi sıra Belediye Başkanlıkları için adaylar açıklamalarda bulunuyorlar. Kepez Belde Belediyesi için adaylık dosyasını CHP Merkez İlçeye teslim eden Birol Arslan; “Yeni ses, yeni Kepez” diyerek Adaylık başvurusunun ardından Parti İl Binası Önünde kendisini desteklemek için gelen Cumhuriyet Halk Partililere seslendi.

17 Ekim 2018 - 16:38

 Birol Arslan,  ilk olarak öz geçmişini aktardı. Arslan  “Ben Birol Arslan; 1971 Çanakkale doğumluyum. İlk ve Orta Okulu Kepez’de, Liseyi Çanakkale’de bitirdim. Askerlik görevimin ardından 1994 yılında Gökhanlar Ailesinde iş hayatıma başladım. Aralıksız 24 yıl Akaryakıt İstasyonlarında yönetici olarak görev yaptım” dedi.

Konuşmasının devamında Kepez’in  geçmişine değinen ve geldiği konumda, Kepez’in her evresinde yer aldığını belirterek “Doğup büyüdüğüm, halen yaşamımı sürdürdüğüm ve tüm evrelerine bizzat şahit olduğum yer Kepez. Kepez’de çocukluğumun ilk yıllarında evlerde elektrik yoktu; Annelerimiz, ninelerimiz gaz lambası ile aydınlanırdı. Ve Yine evlerde su bile yoktu, bakırlar ile Kocaçeşmeden sular taşınırdı.  Meyve bahçeleriyle çevrili, herkesin birbirini tanıyıp komşuluk ettiği Kepez Köyü çok gerilerde kaldı.  Kepez büyüdü, gelişti. “Türkiye’nin en büyük Beldesi” oldu” dedi.

Birol Arslan konuşmasının devamında “İşte yaşanan tüm bu evrelerde; gerek Köy iken, gerek belediyelik iken görev yapmış olan tüm Muhtarlarımıza ve İhtiyar Heyetlerine, gerekse Belde olduktan sonra Belediye Başkanlığı yapan tüm Belediye Başkanlarımıza ve tüm Belediye Meclis Üyelerimize ve tabii ki tüm Belediye emekçilerine Kepez’e yapmış oldukları hizmetleri için teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Belediyeler sadece bir hizmet kurumu olarak görülüyor. Oysa belediyeler, hizmet üretmekle birlikte, kentin sosyal ve ekonomik yaşamına da yön verir. Halkla beraber ortak sorunlarının çözüleceği yerlerdir.  Yani Halkın demokratik haklarını kullandığı, yönetime katılım sağladığı kurumdur. Hangi hizmet, kimle nasıl üretilecek, buna ortak karar verilirse orada demokrasi vardır. Demokrasinin olduğu yerde ise huzur vardır, barış vardır. Doğru hizmetin doğru yere ulaşması söz konusudur. Her şeyden önce gönlüm sizlerle daima muhabbet halindedir” dedi.

Sorunların Farkındayım O Yüzden Adayım

Konuşmasının devamında Kepez’in karşılaştığı sorunların farkında olduğunu ve bu sorunları çözmek için çalışacağını belirten Birol Arslan “ Bir Kepez’li olarak yaşadığımız sorunların farkındayım dahası Kepez’lilerin bir belediyeden neler beklediğinin de farkındayım. Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza mutlu ve güvenle büyüyebilecekleri engelsiz yaşam alanları kazandıracağıma söz veriyorum. Kepez’lilerin mutlu, huzurlu ve daha iyi hayat koşullarında yaşaması için tüm gücümle çalışacağıma söz veriyorum.  Emekçisi olduğum Partim, sevdalısı olduğum halkım ve sizler, bu onurlu görevi bana verdiğiniz takdirde,  Kepez’i her düşünceden, her kültürden ve her renkten bir çiçek bahçesine çevireceğime söz veriyorum. Kepez’de yaşayan insanların mutluluğunu ve refahını merkez alan, doğru, sürdürülebilir planlama ve yatırımlarla Memleketim Kepez’i, Kepez Halkıyla birlikte yönetmek için Kepez Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı kamuoyuna ilan ediyorum. Adaylık başvurumun öncelikle Partime, Kepez’ime hayırlı olmasını diliyorum. Benden sonra aday adayı olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum