Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GİDER, ÇANAKKALE PROJELERİNİ ANLATIYOR

Cumhuriyetin 100. Yılına Yakışır Cumhuriyet Meydanı

GİDER, ÇANAKKALE PROJELERİNİ ANLATIYOR
25 Mart 2019 - 13:21

Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider Cumhuriyetin 100. Yılına yakışır bir Cumhuriyet meydanı yapacaklarını söyledi. Gider, “ Mevcut Cumhuriyet Meydanı ihtiyaca cevap verememektedir. Dünyadaki gelişmiş şehirlerin tamamında var olan kent meydanı  kültürünü Çanakkale’de de yaşatacak, Cumhuriyetin 100. Yılına hazırlanan Çanakkale’ye ve ismine yakışır bir meydan projesi yapıyoruz” dedi

Mevcut Cumhuriyet Meydanı ihtiyaca cevap verememektedir

Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, mevcut Cumhuriyet Meydanı’nın ihtiyaca cevap vermediğini söyledi. Gider, “Eski Fen Lisesi’nden başlayan kordona kadar uzanan, Demircioğlu Caddesi ile Belediye İş Merkezi’ni birbirine bağlayan  bir şehir meydanı yapacağız. Bu alandaki meydanı daraltan ve Halk Bahçesi ile bağlantıyı engelleyen düzensiz yapılar kaldırılarak ve yaklaşık 20.000 metrekare kent meydanı oluşturacağız” dedi.

Çanakkale’de sıkışmış durumdaki Cumhuriyet Meydanı genişletilecek

 Cumhuriyet Meydanı yapılacak yeşil alan ve zemin düzenlemeleriyle bambaşka bir kimliğe  kavuşturulacağını ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider  “Çanakkale’de sıkışmış durumdaki Cumhuriyet Meydanı genişletilecek. Halkımızın, gençliğin, sivil toplum kuruluşlarının etkinlikleri, konserler, toplantılar ve gençler için yeni bir nefes ve  etkinlik alanı yaratılacağız. İskeleden şehrimize ilk adımı atan yerli ve yabancı turistler alabildiğine özgür ve ferah bir kentle ile karşılayacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum