Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO HEYETİ ECEABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komite temsilcilerinden oluşan heyet Eceabat Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

ÇTSO HEYETİ ECEABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
20 Haziran 2019 - 15:23

Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyesi Akın Yalman, Mehmet Önen, Meclis Üyesi Ali Karaman ve 15 no’lu Meslek Komite Başkanı İlhami Yazıcı ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Çanakkale TSO Heyeti, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli’yi makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Çanakkalemizin her bir noktası, her ilçesi bizim için kıymetlidir. Ancak, tarihi ve doğal dokusu, Şehitliğimiz, kalelerimiz ile maneviyatımızdaki izleri Eceabat’ta bir başkadır. Çanakkale ruhunun doğduğu yerdir. Bu ruhu yaşatmak, geleceğe olan sorumluluğumuz ve ecdadımıza borcumuzdur. Başkan Sayın Zileli aynı zamanda bizim üyemizdir. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman birlikte yeni projeler üretebileceklerini belirterek ÇTSO Heyetine nazik ziyareti için teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum