Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN ZİYARET

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi temsilcileri Çanakkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Vekili Harun Hazır’ı makamında ziyaret etti.

ÇANAKKALE İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN ZİYARET
22 Ağustos 2019 - 17:46

22 Ağustos 2019 Perşembe günü Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen görüşmede, Çanakkale İl Kadın Girişimci Kurulu İcra Komite Başkanı Birce Bilici Şimşek, Komite Başkan Yardımcısı Emel Torun, Komite üyeleri Ebru İlter, Seçil Yavaşoğlu, Gülçin Semizoğlu ve İkbal Akça hazır bulundu.

Başkan Birce Bilici Şimşek; “Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu olarak tüm paydaşlarımızla işbirliği yapmak ve çalışmalara destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bir sonraki ziyaret programımızda Çanakkale Kadına Şiddet Önleme Merkezi’ni ziyaret ederek, verebileceğimiz destekleri yerinde tespit etmeyi istiyoruz. Kadın Girişimciliğin bölgemizde artması ve yaygınlaştırılması için çalışmalarımız devam ediyor. 2019 yılı son çeyreğinde Mentörlük Danışmanlığı Eğitimi alarak daha fazla Kadın Girişimcimize dokunmayı hedefliyoruz.” dedi.

Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ziyaret sonrasında, ÇTSO Kongre Fuar Merkezi Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Mentörlük Danışmanlığı Eğitimi, She Means Bussines programı hakkında TOBB Girişimciler Dairesi Başkanlığı ile iletişime geçilmesine ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kadına Şiddet Önleme Merkezi’nin ziyaret edilmesine karar verildi

YORUMLAR

  • 0 Yorum