Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA BEŞİKTAŞLAR DERNEĞİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BİSİKLET DAĞITTI

Biga Beşiktaş Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz adalı Yönetim Kurulu Üyeler; Serkan Özkan, Melih Gündüz, Ümit Alşan, Gökhan Temiz, Hasan Öztürk’ten oluşan yönetim kurulu üyeler Beşiktaş Kulübünün kuruluşunun 116 yılı münasebeti ile Biga Belde ve Köylerdeki ilkokullar arası Resim yarışmalarında dereceye giren Öğrencilere bisiklet Beşiktaş Forması dağıtıldı.

BİGA BEŞİKTAŞLAR DERNEĞİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BİSİKLET DAĞITTI
20 Mart 2019 - 12:42

Biga Beşiktaşlılar Derneğinde düzenlenen törene Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Duygu Uzun, Biga Beşiktaşlar Derneği geçmiş dönem Biga’da başkanlık yapan Ersin Baykal, Süleyman Karaca, Biga Spor Kulüp başkanı Mustafa durak, Ada Spor Kulüp Başkanı Muharrem Korkmaz Bisiklet Alacak olan öğrencilerin öğretmen ve veliler hazır bulundular. Tören Saygı Duruşu İstiklal Marşının okunmasından sonra Biga Beşiktaş Derneği Başkanı Yılmaz Adalı yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

Ve çok değerli misafirlerimiz... İlk Türk Spor Kulübümüz olan Beşiktaş’ımızın 116. Kuruluş yıldönümü vesilesi ile düzenlediğimiz “Biga İlkokullar arası 2. Resim Yarışması” ödül töreni etkinliğimize hoş geldiniz, şeref verdiniz.
Bu sene İkincisini düzenliyor olduğumuz resim yarışmamızın ödül töreni için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Spor ve sanatla iç içe yaşayan ve bu değerler ile disipline olmuş çocuklarımızın medeniyetimizi daha ileri seviyelere taşıyacağına inanıyoruz. Bu sebeple her sporu hem de sanatı özendiren etkililiğe geleceğimizi inşa etme noktasında bir sivil toplum kuruluşu olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz.
Onursal başkanımız Süleyman Saba’nın dediği gibi “İyi bir insan olmadan iyi bir Beşiktaşlı olunmaz!”
Bizler de bu düşüncelerden hareketle geçtiğimiz sene ilkini gerçekleştirdiğimiz resim yarışmamızı geleneksel bir organizasyona dönüştürmek istiyoruz. Geçtiğimiz sene dereceye giren 10 öğrencimize ödüllerini takdim ettik; bu sene de 11 öğrencimize, huzurlarınızda hediyelerini sunacağız.
Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, dereceye giren kardeşlerimi tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim.
Siz değerli misafirlerimize de katılımlarınızdan ötürü Biga Beşiktaşlılar Derneğimiz yönetim kurulu adına teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.

Kaynak Ferit Kavas


YORUMLAR

  • 0 Yorum