Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ KOYDUK"

Çanakkale’de 20 yıldır faaliyetini sürdüren Koruma Altındaki Çocukların Kurum ve Kuruluşlarını Güçlendirme Derneği düzenlenen kahvaltıda yardımseverlerle bir araya geldi.

15 Ocak 2024 - 11:39
Koruma Altındaki Çocukların Kurum ve Kuruluşlarını Güçlendirme Derneği başkanı İlknur Sezer yaptığı açıklamada; “Güzel bir günde yardım severlerle Çanakkale’de buluştuk. Hepsi çocuk dostu. Bizler de Koruma Altındaki Çocukları Güçlendirme Derneği olarak 20 yıldır var olan bir derneğiz. Daha önce dernek başkanımız Nuray Mergen’den aldığımız bu bayrağı bizler de 3 yıldır gururla ve onurla taşıyoruz.

Amacımız kurumda kalan çocuklarımıza özel günlerinde ve diğer zamanlarda sosyal aktivitelerinde, özel günlerinde, ihtiyaçları dahilinde devletin ödenek dışı olan desteklerini bizler yardımlaşarak çocuklarımıza iletiyoruz. Güzel bir gün geçirmeleri için etkinlikler organize ederek mutlu olmalarını sağlıyoruz. Kurumdan ayrılan çocuklarımızın da ayaklarının üzerinde durana dek burslarıyla ev ve diğer ihtiyaçları için destek veriyoruz. Biz bu işe gönlümüzü koyduk amacımız çocuklarımıza destek olmak. Bu yolda destek olan bütün hayır sever dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum