Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

2018'in Troya Yılı Olacak

2018 yılının “ Troia Yılı” ilan edilmesi ve Troia'nın 2018 UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinin 20. yılı olması dolayısıyla Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

17 Ocak 2017 - 10:38

2018 yılının “ Troia Yılı” ilan edilmesi ve Troia'nın  2018 UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinin 20. yılı olması dolayısıyla Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Bozcaada Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Çanakkale Turistik Otelciler, işletmeciler ve Yatırımcılar derneği Başkanı  Kemal Pzarbaşı, ÇTSO meclis üyesi, Çatod Genel Sekreteri Armağan Aydeğer,ÇTSO meclis başkanı Turgay Kılıç, Turizmciler, ÇTSO üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda ilk olarak Troya Yılı ile ilgili bir tanıtım videosu izlendi.

Ardından Troia'nin önemi ile ilgili bir sunum gerçekleştiren Çatod Genel Sekreteri Armağan Aydeğer,Troia'nın Dünyada en fazla bilinen 2. markası olduğunu dile getirdi.

Türkiye Turizminin zor bir dönemden geçtiğini sözlerine ekleyen Aydeğer; bizlerin gerçek nedenlerle insanları ikna edecek algı yönetimine ihtiyacımız var diyerek 2018 yılının Troai açısından önemini aktardı.

Yapımı yıllardır devam eden Troia müzesi ile ilgili açıklamalarda da bulunan Aydeğer; müzenin görsel bir şölen ile 2018 yılında açılacağını umut ediyoruz dedi..

YORUMLAR

  • 0 Yorum