Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ PARTİLİ DİDEM GÜNER SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Kepez’den İyi Parti Belediye Başkan Adayı olan Didem Güner seçim sonuçlarını basın mensupları önünde değerlendirerek "Önümüzdeki 5 yıl Kepez'i takip etmeye devam edeceğiz" dedi.

03 Nisan 2024 - 14:04
Güner açıklamanın devamında; “İyi Parti Çanakkale Kepez Belediye Başkan Adayı olarak, 31 Mart yerel seçimlerini mücadelemiz adına büyük bir özveri ile geride bıraktık. İyi Parti olarak tüm yurtta ve Kepez’de yıllardır iki kutup arasına sıkıştırılmış siyasete 3.yol, iyi bir alternatif olarak Ocak ayı itibari ile sahaya indik.
Gece gündüz demeden, yağmur soğuk demeden, teşkilatım ile birlikte Kepez halkının sorunlarını dinledik, sorunlara yönelik ürettiğimiz projelerimiz ile Kepez halkının yanında olduk.
2500 den fazla evi tek tek ziyaret ettik, seçmenimizin kalbine dokunmak bu süreçte ilk hedefimiz oldu. Bu anlamda başarılı bir seçim çalışma süreci geçirdiğimize inanıyoruz. Kepez halkı  bunu verdiği oylar ile gösterdi ki ; Kepez’de partimizin Türkiye oy oranı ortalamasının 3 katından fazla oy aldık  ancak sandıktan çıkan mesajı duymak ,özeleştirimizi yapmak görevimizdir.
Oyunu bizden yana kullanan Kepezli hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Desteğini oy vermeden de olsa gösteren tüm hemşehrilerimi sevgi ile selamlıyorum, Kepez halkının tercihlerine her zaman saygı duyuyor, size layık olmak için daha çok çalışacağımıza söz veriyorum.  Seçimi kazanan belediye başkanı, belediye meclis üyelerini, il genel meclis üyelerini ve muhtarlarımızı kutluyor ve başarılar diliyorum. Kepez’e hizmet etmek için mücadelemiz sürüyor, mücadelemiz büyüyor.
Bundan sonra da halkımızın içinde olmaya ve önümüzdeki 5 yıl içinde kepez belediyesinin hizmetlerini takip etmeye, başarıları takdir, yapılamayanları da eleştirmeye devam edeceğiz. Bize düşen bir görev olduğunda da elimizden gelen desteği veriyor olacağız. Kepez’i 5 yıl sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimde iyi belediyecilik ile tanıştırmak için çalışacağız.
90 gündür bana inanarak, benimle yol yürüyen kadınlarımıza, teşkilatımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza, gençlerimize ve tabi ki gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Ve son teşekkürüm de bizler ile seçmen arasında köprü olan siz basın mensuplarına olacak” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum