Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI ÇAN'DA TOPLANDI

Çanakkale ve ilçelerindeki tüm Ziraat Odası Başkanları, Çanakkale İl Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya önderliğinde Çan’da toplanarak İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI ÇAN'DA TOPLANDI
11 Haziran 2020 - 18:07

Çanakkale Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda, Çan’ın tarımı ve üreticilerin çözüm bekleyen sorunları üzerine konuşularak fikir alışverişinde bulunuldu.

Çanakkale Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısının ardından Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ve Kaleseramik fabrikalarına ait serayı ziyaret etti. Kaymakam Gürdal ve Başkan Öz’den de Çan tarımı ve Çan’lı üreticiler için talepte bulunan kurul, daha sonra Yaykın Köyü’ne geçti.

Çanakkale Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ü ziyareti sırasında gerçekleşen görüşmede, 14 ay önce Başkan Öz tarafından sözü verilen yeni Çan Ziraat Odası binası ve arsasının durumu hakkında hatırlatma yaptı. Başkan Öz ise bu hatırlatmayı imar sorunlarının çözülmesinin ardından ziraat odasına yeni bir yer kazandıracaklarını ifadesini kullanarak belirtti.

Çanakkale Ziraat Odaları İl Koordinasyon kurulunun ziyaretlerine Çanakkale Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı İsmail Kaya, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin, Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Mutlu Yaşar, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, Biga Ziraat Odası Başkanı Güray Ergün, Eceabat Ziraat Odası Başkanı Özay Kuzu, Ezine Ziraat Odası Başkanı Anıl Kahrıman, Gelibolu Ziraat Odası Başkanı Atilla Özaslan, Lapseki Ziraat Odası Başkanı İsmail Sevim, Yenice Ziraat Odası Başkanı Fahrettin Özcan, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün, Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemali Ergin, Çan Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Davut Tekne ve Çan İlçe Tarım Müdürü Belma Türe de katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum