Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ZİRAAT ODALARI KOORDİNASYON TOPLANTISI VALİ AKTAŞ'IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Çanakkale Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali İlhami AKTAŞ’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

ZİRAAT ODALARI KOORDİNASYON TOPLANTISI VALİ AKTAŞ'IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ
19 Nisan 2022 - 11:09
Akol Hotel toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem KARADAĞ, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir ÇELEN, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin DARCAN,  Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail KAYA,    Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Ünal ATICI, Lapseki Ziraat Odası Başkanı İsmail SEVİM, Yenice Ziraat Odası Başkanı Fahrettin ÖZCAN, Ezine Ziraat Odası Başkanı Anıl KAHRAMAN, Eceabat Ziraat Odası Başkanı Özay KUZU, Biga Ziraat Odası Başkanı M. Güray ERGÜN, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail PEHLİVAN, Gelibolu Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atilla ERASLAN ve Çan Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan ŞAHİN katıldı.
Toplantıda; Tarımsal kaynakların etkin kullanılması, ekonomik, sosyal, çevresel ve uluslararası boyutta bir bütün olarak değerlendirilmesi noktasında alınacak tedbirler ve uygulanabilecek yöntemler, önümüzdeki üretim sezonunun sorunsuz geçmesi için yapılan çalışmalar değerlendirildi.
Çanakkale’nin tarımsal çeşitlilik konusunda çok zengin bir il olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, Devletimizin, çiftçinin emeğinin boşa gitmemesi için çok ciddi destekler verdiğini, üretimin yanı sıra planlamanın da iyi yapılarak pazarlama altyapısının da güçlendirilmesi  ve tarım alanlarının boş bırakılmadan üretime kazandırılması gerektiğini belirtti.
Ziraat oda başkanları, tarım ve hayvancılık sektörüne verdiği desteklerden ve Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılımlarından dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür ettiler.
Toplantı, görüş ve önerilerin ardından son buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum