Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ZİRAAT FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Ziraat Fakültesi amfisinde ve bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreniyle 24. Dönem Mezunlarını uğurladı.

ZİRAAT FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
30 Haziran 2022 - 12:38
Törene; Çanakkale Belediyesi Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Lâpseki MYO Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, Ezine MYO Müdürü Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, akademik ve idari personel ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gerçekleşen mini konserle devam eden törende; Ziraat Fakültesi 2021-2022 Dönem Birincisi Fatih Kaşıkçı, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten ve Çanakkale Belediyesi Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler.
Ziraat Fakültesini ilk üç derecede bitiren dönem 3.sü Bitki Koruma Bölümü Mezunu Mehmet Tayfun Özkan’a, dönem 2.si Bitki Koruma Bölümü Mezunu, Enes Ceyhun Arslan’a ve dönem 1.si Bitki Koruma Bölümü Mezunu Fatih Kaşıkçı’ya diploma ve hediyeleri takdim edildi.
Tören, 2020-2021 Dönem Birincisi Sefer Demir’in ve 2021-2022 Dönem Birincisi Fatih Kaşıkçı’nın Fakülte mezuniyet kütüğüne plaket çakmaları, bölüm öğrencilerine başarı belgelerinin takdim edilmesi, kep atma ve ikramlardan sonra sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum