Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YÜZMEDE BELEDİYESPOR FARK YARATTI

Çanakkale Belediyespor Kulübü sporcuları, Türkiye Şampiyonası Baraj Geçme Müsabakalarında gösterdikleri başarı ile fark yarattı.

YÜZMEDE BELEDİYESPOR FARK YARATTI
30 Temmuz 2019 - 12:13

Yüzme İl Temsilciliği Faaliyet programında yer alan 18-19 Temmuz 2019 tarihlerinde Anafartalar Olimpik Yüzme havuzunda 5 kulübün katılımı ile düzenlenen 11-12 yaş 4.Vize ve Türkiye şampiyonası baraj geçme müsabakaları; Çanakkale Belediyespor Kulübü, İÇDAŞ Spor Kulübü, Çanakkale GSK, Işık GSK, Çanakkale Ay Yıldız S.K ve Anafartalar Spor Kulübü sporcularının kıyasıya mücadeleleri ile gerçekleştirildi. 

Müsabakaya 47 sporcu ile katılım gösteren Çanakkale Belediyespor Kulübü, yarışmalarda tüm spor kulüpleri arasında 36’sı 1.lik, 23’ü 2.lik ve 18’i 3.lük olmak üzere yüzme müsabakalarında en çok derece alan 1. kulüp olma başarısı gösterdi. 

İl İçi Vize baraj geçme müsabakasının sonucunda A1-A2-A3-A4 barajlarından en az 4 barajı geçen Belediyespor yüzücüleri, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun düzenleyeceği Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı. Gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda Çanakkale Belediyespor Kulübünün 10 başarılı sporcusu belirlenen barajları geçerek Türkiye Finallerinde Çanakkale’yi temsil edecek.

Müsabakaya katılan tüm sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum