Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLIYOR

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, kademeli normalleşme dönemi ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Çanakkale Valiliği tarafından paylaşılan bilgilendirmede, kademeli normalleşme sürecinde, yüz yüze eğitimin başlayacağı ifade edildi. Haftada 2 gün yüz yüze eğitime geçilecek. Yüz yüze eğitim kısmi olarak 1 Haziran’da başlayıp, 2 Temmuz Cuma günü sona erecek.

YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLIYOR
01 Haziran 2021 - 11:01
Geçtiğimiz gün gerçekleşen kabine toplantısı sonrasında, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kamuoyu bilgilendirmesi yapıldı. Yapılan bilgilendirmede, belirli sınıflarda ve gruplarda yüz yüze eğitime kısmen geçileceği ifade edildi.
MEB tarafından yapılan bilgilendirmede, “Ülkemiz genelinde Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında, 1 Haziran Salı gününden itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlanacaktır.
Diğer okul öncesi eğitim kurumları mevcut durumda olduğu gibi tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edecektir.
7 Haziran Pazartesi günü ise tüm ortaokul ve liselerimizde haftada 2 gün yüz yüze eğitime geçilecektir. Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarımızda yüz yüze eğitime 1 Haziran Salı gününden itibaren haftanın 5 günü tam zamanlı olarak başlanacaktır.
Okullarımızdaki yüz yüze eğitimlere katılım, isteğe bağlı olup “Eğitim kurumlarındaki hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme kontrol klavuzu”ndaki koşullar doğrultusunda gerçekleştirilecektir.
2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecektir” ifadeleri kullanıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum