Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"YÖNETENLERE BASKI YAPACAK GÜÇTE OLMALISINIZ"

DEVA Partisi İl Başkanlığı tarafından, Ercan Adsız Konferans Salonunda çevre ve iklim değişikliği ile toplantı organize edildi.

04 Ağustos 2022 - 12:46
Çevre ve iklim değişikliği eylem planından bahsedildi. DEVA iktidarında kaliteli yaşam, yeşil büyüme sloganı ile gerçekleştirmek istedikleri hedefler partililere ve çevrecilere açıklandı. Katılımcıların çözüm önerileri ve tavsiyeler dinlendi. Gerçekleşen toplantıya DEVA Partisi Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi Sedat Kadıoğlu da katıldı.
DEVA Partisi Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi Sedat Kadıoğlu, DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı AV. Berkan Karaca ve partililer katılım gösterdi.

Çevre ve iklim değişikliği ile ilgili yapılan açıklamalarda, salonda plastik şişeler yerine cam şişeler kullanılmasına teşekkür eden, DEVA Partisi Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı açıklamalarda bulundu.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Rızvanoğlu açıklamasında,” Sizlerle çevre politikalarını konuşmak istedik. Bu programı hazırlarken sürekli istişare ettik ve üzerine bir şeyler koyduk. Ekim sonuna kadar 20 -22 arasında eylem planı açıklayacağız. Türkiye’den bilim insanı akademisyenler ile görüşerek bu planı hazırladık. İktidara gelmek önemli ama geldiğinizde nasıl yöneteceğinizi şimdiden belirlemek önemli diye düşünüyorum. Sonuçta geçtiğimiz iki ay önce Bolu’da bir öğrenci kampında bu planı açıkladık. İllerimize gidip tek tek biz ne yapmak istiyoruz? Diyerek bunu açıklamak istedik.

Bizim amacımız bütün Türkiye’de musluk suyunun içilebilir hala gelmesidir. Bu kadar güzel memlekette Çan ilçesi hava kirliliğinin en yüksek olduğu ilçelerden birisidir. Bu havayı hepimiz soluyoruz. Kirlilikle mücadele ederken halk sağlığını düşünmeliyiz. Hangi siyasi parti çevreyi koruyacak? Bunun çok kıymetli olduğunu düşünüyoruz. Biz DEVA partisi olarak şeffaf olarak bu sonuçları ölçerek vatandaşlarımızla paylaşabiliyor olmamız gerekiyor.
Atatürk Caddesi’nde yürüdüğünüzü ve hava kirliliğinin sürekli olarak ekranda olduğunu düşünün. Havanın derecesi ve kirliliğini bizim iktidarımızda göstermemizi istiyoruz. İtici güç olur ve sizin orada gördüğünüz havayı, yönetenlere baskı yapacak güçte olmalısınız. Biz şeffaf bilgilere sahip değiliz o yüzden işlek caddelerde havanın kirliliğini göstermeyi bizim iktidarımızda sağlayacağız” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum