Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"YEREL İLE GENEL UYUMU BİR SİNERJİDİR"

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

13 Şubat 2024 - 12:45
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, “
Yerel seçimler, bizim hayatımıza direkt dokunan konulardır. Çöpümüzün, kaldırımımızın, çocuk parkımızın, altyapımızın gündemde olduğu özel seçimdir. Yerel ile genel uyumu bir sinerjidir. Bakanlarla belediye başkanlarımızın uyumu bir sinerjidir. Seçimden sonra Jülide İskenderoğlu bizi arayıp, ‘Şu konu var’ dediğinde, bizim ciddiye almama gibi bir ihtimalimiz yok. Bu bizim ahlakımıza uygun değil. Uyum içerisinde çalışmayı başarabiliriz, Çanakkale’de hangi partiden, hangi anlayıştan olursa olsun. Bırakın ideoloji kavgalarını. Cumhur İttifakı, kıymetli bir aday çıkarttı. Genel ile yereli uyum içerisinde 5 yıl deneyin. Beğenmezseniz geri alırsınız. Cumhur İttifakı Belediyeciliği neymiş görelim, imkan verelim. Ezine Belediyesi’ne bakın, Lapseki Belediyesi’ne bakın, Biga Belediyesi’ne, Yenice Belediyesi’ne bakın. İstiyoruz ki Çanakkale e hepsinden istifade etsin. ‘Ceketimi koyarım, kazanırım’ anlayışına Çanakkale halkının son vermesi lazım.
Artık Çanakkale’ye bir kadın eli değmesi lazım. Biz, Çanakkale’de kadın elinin nasıl başarı getirdiğini biliyoruz. Jülide İskenderoğlu ile Milletvekilliğinde birlikte çok güzel işler yaptık. Tüm projeleri birlikte takip etti, hazırladık. Daha önceki yıllarda Kadın Kolları Başkanlığımızı yaptı, teşkilatlarımızda çalıştı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum