Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YENİ BAŞKAN AV. SONER AYDIN

Çanakkale Barosu Başkanlık seçimleri bir ilk ile sonuçlandı.

YENİ BAŞKAN AV. SONER AYDIN
27 Haziran 2021 - 19:19 - Güncelleme: 27 Haziran 2021 - 19:39
36. Çanakkale Barosu Başkanlık seçimleri tamamlandı. Bir ilke imza atılan seçimlerde üç aday kıyasıya yarıştı. Av. Hande Keskin Toprak ve Av. Soner Aydın 189 oy alarak ipi birlikte göğüslediler. 
Tekrar yapılan sayımlarda eşitlik bozulmayınca yeni Baro Başkanını Avukatlık Kanununun ilgili maddesi gereği kıdemli ve yaşca büyük olan Av. Soner Aydın Çanakkale Barosunun yeni Başkanı oldu.
Seçimlerde ipi birlikte göğüsleyen Av. Hande Toprak Keskin; "Burada Demokrasi kazandı, sandığın büyüklüğüne inanıyorum. Meslekteşım Soner Beyi kutluyorum ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
ADALETİN ÜSTÜNLÜĞÜ KAZANDI
Çanakkale Barosunun gayri resmi sonuçlarına göre yeni Başkanı seçilen Av. Soner Aydın; "Bu gün burada heyecanlı ve güzel bir bayrak yarışı gerçekleşti. Her iki arkadaşımda mesleklerinde başarılı kişiler, bu bir seçim değil aslında bayrak devri. Bizleri destekleyen,desteklemeyen her bir meslektaşıma sonsuz teşekkürler diliyorum. Çarşamba günü nasipse kesin sonuçların ardından yönetimimiz ile birlikte görevimize başlayacağız" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum