Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YAZARLAR VE OKURLAR BULUŞUYOR

UKDE ve Akademi Şiir Ailesi ortaklığı ile Çanakkale'de 02-14 Nisan 2019 tarihleri arasında "Destanlar Şehri Çanakkale Kitap Günleri" etkinliği düzenlenecek.

YAZARLAR VE OKURLAR BULUŞUYOR
01 Nisan 2019 - 13:57

ÇTSO Çanakkale Evi'nde düzenlenecek olan "Destanlar Şehri Çanakkale Kitap Günleri" kitap severler için 12 gün boyunca 10.00 ve 19.00 saatleri arasında açık kalacak.

20 standın yer aldığı Çanakkale Kitap Günleri'nde katılan yayın evlerinin yazarları imza günü gerçekleştirecek. Çanakkale ve tüm Türkiye’den bir çok yayın evinin yanı sıra bir çok yazarda okurları ile buluşma imkanı bulacak. Bu etkinlikte Çanakkale’nin tek yayın evi olan ‘İmroz Yayın Evi’ ve yazarları da bu etkinlikte yer alacak. 

Çanakkale genelinde tüm okulların ziyaret etmesinin beklendiği "Destanlar Şehri Çanakkale Kitap Günleri” hakkında açıklama yapan İmroz Yayın Evi sahibi ve yazar Ufuk Cankaya; “Çanakkale için oldukça olumlu ve güzel bir etkinlik. Yazarlar, şairler ve okuyucular bu etkinlikte bir araya gelme fırsatı bulmuş oluyor. Bunun yanı sıra düzenlenecek imza günleri ile okuyucu ve yazar arasındaki bağın güçlenmesi sağlanacağını düşünüyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum