Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"YARIN ÇOK GENÇ OLACAK" PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLER ÇANAKKALE'DE

Vali İlhami AKTAŞ, İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan “Yarın Çok Genç Olacak” projesi kapsamında Kastamonu ili Bozkurt ilçesinden Çanakkale’ye gelen ortaokul öğrencileri ile Öğretmenevi’nde bir araya geldi.

"YARIN ÇOK GENÇ OLACAK" PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLER ÇANAKKALE'DE
15 Haziran 2022 - 11:41
"Yarın Çok Genç Olacak" projesi kapsamında Kastamonu ili Bozkurt ilçesinden Çanakkale’ye gelen ortaokul öğrencileri, Çanakkale Gelibolu Tarihi Alanını, Rumeli Mecidiye Tabyalarını, Koca Seyit Anıtı’nı, Şahindere Şehitliğini, Şehitler Abidesini, 57. Alay Şehitliğini, Conk Bayırını, Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezini, Aynalı Çarşıyı ve Çimenlik Kalesini gezdiler.
Kastamonu ili Bozkurt ilçesinden Çanakkale’ye gelen 42 ortaokul öğrencisi ve 4 öğretmen ile öğretmenevinde bir araya gelen Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilerle bir süre görüşüp gelecek hedefleri üzerine sohbet etti.
 “Yarın Çok Genç Olacak" projesi kapsamında ilimize gelerek Çanakkale’nin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini görme imkanı bulan öğrenciler ve öğretmenler, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirttiler ve desteklerinden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum