Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"YANGIN VE SEL AFETLERİNDEN ZARAR GÖREN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ"

"YANGIN VE SEL AFETLERİNDEN ZARAR GÖREN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ"
17 Ağustos 2021 - 16:04
Ülkemiz genelinde meydana gelen sel ve yangın felaketleri nedeniyle genel hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesi ve yaraların en hızlı şekilde sarılmasına katkıda bulunmak üzere başlatılan kampanyaya yönelik Çanakkale’den yapılacak desteklerin değerlendirildiği koordinasyon toplantısı, Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Ülkemizde yakın zamanda meydana gelen yangın ve sel afetleri ile bundan sonra meydana gelebilecek yangın ve sel afetleri sonrasında uygulanmak üzere, genel hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesine katkı sağlanması amacıyla, 12/08/2021 tarihli ve 4732 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile başlatılan insani yardım kampanyası ile ilgili toplantıya;  Vali Yardımcısı - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, MÜSİAD Başkanı Şerif Mutlu, ASKON Çanakkale Şube Başkanı Eren Türe, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ile Çanakkale Valiliği Yazı İşleri Müdürü Nermin Tolu katıldı.
Toplantıda; Milletimizi derinden üzen yangınlar ile seller sonrasında açılan yedi yardım kampanyasından biri olan Yangın ve Sel Afeti Yardım Kampanyasına Sivil Toplum kuruluşları ile ilgili kamu kurumlarının ne şekilde katkı sağlayacağı ele alındı.
Ülkece afetlerle mücadele ettiğimiz zor bir dönemden geçildiğini belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Yangın ve sel felaketi, hepimizi derinden etkileyen can ve mal kayıplarına sebep oldu. Cumhurbaşkanlığımız afetlerden zarar gören vatandaşlarımızın hissiyatına tercüman olmak için bir kampanya başlattı. Vatandaşlarımızın hayatlarını güvenli ve huzur içinde sürdürebilmeleri için tüm gayretimizle destek vermeliyiz” dedi.
Toplantı, görüş ve önerilerin sunulmasının ardından sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç