Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VEKİL DEMİR ÇANAKKALE'DE

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan yardımsı ve Çanakkale Bölge Sorumlusu Mustafa Demir, Müsilaj komisyonu temasları sonrasında AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'yla birlikte İl Başkanlığını ziyaret etti.

VEKİL DEMİR ÇANAKKALE'DE
10 Eylül 2021 - 14:55
TBMM Müsilaj Komisyonu Başkanlığını yürüten Mustafa Demirin bir 7’il ziyaretinin ardından AK Parti Çanakkale İl Başkanlığını ziyaret ederek, AK Parti İl Başkanı Naim Makası makamında ziyaret etti.
AK Partili Demir daha sonrasında, Çanakkale’de partisinin belediye başkanlarıyla toplantıda bir araya gelerek yerel yönetimlere dair çalışmalar hakkında brifing aldı.
Ziyaret sonrasında AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ziyaret kapsamında değerlendirmelerde bulundu.

Makas AK Parti belediyeciliğinin Çanakkale’deki yerine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi. Başkan Makas; ‘’ İstanbul Milletvekilimiz ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Mustafa Demir, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, Yerel Yönetimler Birim Başkanımız Ertuğrul Aydın ve Belediye Başkanlarımızın katılımıyla istişare toplantımızı gerçekleştirdik.
Toplantımızda yerel yönetimlere dair çalışma notlarımızı aldık. Vekillerimiz ile istişarelerde bulunduk.
İstanbul Milletvekilimiz Mustafa Demir ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.”Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum