Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİLİKTEN GENÇLERE ÖNEMLİ DUYURU!

Çanakkale Valiliği tarafından 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar için yayınlanan genelge paylaşıldı. Artık işyeri sahibi 65 yaş üstü vatandaşlar sokağa çıkabilecekler, 18-20 yaş arasındaki gençler içinde kısıtlama sona erdirilecek.

VALİLİKTEN GENÇLERE ÖNEMLİ DUYURU!
30 Mayıs 2020 - 11:56

Uzun zamandır evlerinden çıkmayan sadece haftada bir gün sokaklara çıkabilen 65 yaş üstü ve 20 yaş altı gençler için beklenen genelge yayınlandı. İşletme sahibi 65 yaş üstü vatandaşlar ile 18-20 yaş arası gençler artık sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuldular.

Yayınlanan genelgede, “İlimizde sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlarımız arasındaki işletme sahibi, esnaf, tüccar, sanayici, serbest meslek sahipleri ile çalışanlardan durumlarını aktif sigortalılıklarını gösteren SGK hizmet belgesi, vergi kaydı, şirket yetki belgesi, oda ve birlik kimliğinden biriyle belgeleyenlerin sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmasına,

İlimizde sokağa çıkma kısıtlaması getirilen gençlerimizden 31.12.2002 tarihinden önce doğmuş olanlar (18-20 yaş arasındaki gençler) için sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılmasına” ifadeleri yer aldı.

Öte yandan, Çanakkale’de sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olan çocuklar ve gençler ihtiyaca göre, aile büyüklerine, kreş veya gündüz bakımevine velileri ve vasilerinin gözetiminde gidebilecekler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum