Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ, YANGIN KOORDİNASYON MERKEZİNDE İNCELEMELER BULUNDU

Vali İlhami AKTAŞ, Orman Bölge Müdürlüğü yangın koordinasyon merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

VALİ AKTAŞ, YANGIN KOORDİNASYON MERKEZİNDE İNCELEMELER BULUNDU
12 Ekim 2020 - 12:17
Orman Bölge Müdürü Enver Demirci ve kurum şube müdürleri tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Yangın koordinasyon merkezinde yürütülen faaliyetler ve orman yangınları ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında Orman Bölge Müdürü Orman Bölge Müdürü Enver Demirci’den bilgiler alan Vali İlhami AKTAŞ, hizmet binasını gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.
Orman yangınlarıyla mücadele helikopterini de inceleyen Vali İlhami AKTAŞ, kaptan pilot Nuri Koçyiğit’ten helikopter hakkında bilgi aldı.
İncelemelerde; Çanakkale genelinde olası orman yangınlarının önlenmesine, çıkan yangınların kısa sürede en az zararla söndürülmesine, kurum ve kuruluşlararası koordinasyon ve iş birliğinin etkinleştirilmesine yönelik çalışmalar ile kurumlar tarafından yapılması gerekli olan hususlar değerlendirildi.
Orman yangınları ile mücadelenin önemine değinen Vali İlhami AKTAŞ, doğamıza, orman köylümüze, orman varlıklarımıza sahip çıkarak, orman zararlıları ve olası yangınlara müdahale gibi konularda çok önemli bir görev ifa eden Orman Bölge Müdürlüğü personeline çalışmalarında başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum